685-gtmetrix-avoid-bad-requests-avoid-landing-page-redirects-solutions

آموزش افزایش سرعت لود سایت در GTMetrix

سلام ، از سری دوره‌های یادگیری کار با GTMetrix در خدمت شما هستیم نیت داریم در این دوره سایتی کارآمد توسط ابزارهای آنلاین مانند GTMetrix ایجاد کنیم. در این جلسه قصد داریم یاد بگیریم مشکل Avoid bad requests چگونه حل می شود و راه حل مشکل Avoid landing page redirects در GTmetrix چیست و ما به چه طریق خواهیم توانست این مشکلات را در سایت خود یافته و رفع کنیم و چرا اصلا این مبحث برای افزایش سرعت سایت ما ارزش دارد.

افزایش سرعت سایت اصلا چه اهمیتی دارد؟!

اگر چنین سوالی دارید ، پیشنهاد میکنیم ویدئوی کوتاه زیر را مشاهده نمایید:

خب امیدواریم پاسخ سوالتان را گرفته باشید…

معرفی ابزار رایگان تست سرعت لود سایت GTMetrix فارسی

اگر در حوزه بهبود سرعت لود سایت ها فعالیت کرده باشید حتما با سایت gtmetrix آشنایی دارید.

اخیرا وبسایت gtmetrix فارسی راه اندازی شده که به صورت رایگان به کاربران فارسی زبان امکان تست سرعت لود سایت رو میده و میشه از راهنمایی های فارسیش نهایت استفاده رو برد.

و حالا به آموزش استفاده از این ابزار رایگان فارسی می پردازیم:

1. ابتدا وارد سایت به آدرس https://seo33.ir/gtmetrix شوید:

2. سپس در فیلد سفید ، آدرس سایت خود را وارد نمایید و روی شروع بررسی کلیک نمایید:

و در نهایت با استفاده از راهنمایی های فارسی موجود ، مشکلات وبسایت خود را رفع نموده و سرعت لود سایت خود را فوق العاده افزایش دهید!

کلیات خطای Avoid bad requests چیست؟

کلیات خطای Avoid bad requests چیست

» عنوان: Avoid bad requests
» نوع: برنامه نویسی
» اولویت: زیاد
» میزان سختی: آسان
» میانگین امتیاز سایت ها: 98%

احتمالا شما هم از ابزارهای Google Insights ، GTMetrix یا Pingdom برای تست سرعت لود سایتتان استفاده نموده اید و این خطای Avoid bad requests و Avoid landing page redirects از خطاهای معروفی هست که این ابزارهای آنلاین از وب سایت شما می‌گیرند، اینک با وارسی این مطلب زمان آن رسیده است که مشکل را مرتفع کنید. برای حل این مشکل در ابزارهای تست و افزایش سرعت لود سایت راه‌کارهای ساده‌ای وجود دارد مخصوصا اگر از سیستم های مدیریت محتوای اماده و رایگان مانند وردپرس برای سایتتان استفاده کرده باشید. در این مقاله درباب معنی این هشدار و آن که چه تاثیراتی بر سرعت لود وب سایت دارد، و روال های محتمل و موجود برای رفع کردن این خطا به شما خواهیم گفت.

مشکل Avoid bad requests ناشی از چیست؟

مشکل Avoid bad requests ناشی از چیست؟

بروز این مشکل دلایل مختلفی میتونه داشته باشه ، از جمله این موارد میشه به نبود favicon.ico و همینطور استفاده از تصاویر و فونت هایی که به هر دلیل پاک شده اند یا استفاده از منابع و تصاویر وبسایت های دیگری که در حال حاضر مشکل 500 یا 504 دارند یا برای کاربران ایرانی محدود شده اند و ارور 403 نمایش میدهند، اشاره کرد.

 تمامی مواردی که عرض شد بعلاوه موارد دیگری که داخل gtmetrix در بخش Avoid bad requests به شما نمایش داده میشن ، میتونن تاثیر منفی زیادی روی سرعت لود سایت شما بذارن و اگر اونها رو به درستی تشخیص بدین و رفع کنید ، قطع به یقین سرعت لود سایت شما افزایش پیدا خواهد کرد و شما سایت بهینه تر و کاربرپسند تری خواهید داشت و این یعنی یک گام اصولی و مثبت به سمت بهبود سئوی داخلی سایت.

برای حل این مشکل با ما همراه باشید.

چطور بد ریکوئست ها رو پیدا کنیم؟

اول باید ببینید مشکل از کجاست؟ برای اینکار بنده کنسول مرورگر رو به شما پیشنهاد میکنم. فرقی نمیکنه که از موزیلا فایرفاکس استفاده کنید یا گوگل کروم ؛ کافیه قبل از اینکه صفحه لود بشه روی کلید F12 کیبورد کلیک کنید تا باکس کنسول نمایان بشه و بعد طبق عکس زیر روی تب Network کلیک کنید تا بتونید تمام ریکوئست هایی که در سایت شما ارسال میشه رو مشاهده کنید. حالا بگردید دنبال اونهایی که وضعیتشون به رنگ قرمز هست و کنارشون شماره ارور نوشته شده:

   browser_console_network_status

ارورهای رایج http در سرور چه هستند و معانی آنها چیست؟

ارور های رایج 400 تا 499 (مشکل از سمت کاربر):

ارور 400 (Bad request) و راه حل آن:

این خطا بیانگر وجود داشتن مشکلی در سمت کاربر است، ولی امکان دارد در اثر تخریب و یا از بین رفتن داده های شبکه نیز رخ بدهد

راه حل: وقتی صفحه ها رفرش کنید به احتمال زیاد رفع می شود ولی اگر رفع نشد و دیدید که سایت شما به درستی عمل میکند پس میتوانید درخواست این فایل را از داخل کدهای سایت حذف کنید.

ولی اگر دیدید که سایت شما بدون لود شدن این منبع به درستی کار نمیکند ، این مشکل را با پشتیبانی هاستینگ خود در میان بگذارید و ازشون بخواهید که حلش کنند.

و در انتها اگر این فایل از سرور دیگری درخواست داده شده باشد و شما به آن دسترسی ندارید ، باید به مدیر اون سایت اطلاع بدین و ازشون بخواید که این مشکل رو پیگیری و حل کنند.

ارور 401 (Authorization required) و راه حل آن:

این خطا هنگامی نمایش داده می شود که کاربر از سایت صفحه ای را درخواست کند که اجازه دسترسی به آن را نداشته باشد.(مانند صفحات vip برخی سایت های دانلود) که در این حالت کاربر باید با نام کاربری و رمز عبور به حساب خود در سایت وارد شود و به منبع دسترسی یافته و خطا برطرف گردد.

راه حل: اگر چنین خطایی مشاهده میکنید ولی سایت به درستی لود میشه ، ریکوئست رو حذف کنید.

ارور 402 (Payment required) و راه حل آن:

شاید جالب باشه براتون که این کد برای آیندگان نوشته شده(!) و چون هنوز دنیای ارزهای دیجیتال و micropayment ها نتونستن به جایی که باید برسن. ولی در برخی موارد ، توسعه دهندگان گوگل از این ارور برای نمایش محدودیت روزانه کاربران استفاده میکنند.

ارور 403 (Forbidden) و راه حل آن:

خطای 403 به این معنی هست ؛ آنچه که می خواهید مشاهده کنید، برای شما غیرقابل دسترسی است. (یعنی یک نوع تبعیض مثلا بر اساس ip کشورها)

راه حل: صفحه مورد نظر رو مجددا با قندشکن(!) مشاهده کنید ، اگر مشکل رفع شد یعنی شما داخل سایتتون منابعی رو استفاده میکنید که برای ip داخل ایران محدود شدن و بهتره که اون منابع رو منتقل کنید روی سایت خودتون یا اگر بهشون نیازی ندارید اون ریکوئست ها رو می تونید حذف کنید.

ارور 404 (Not found) و راه حل آن:

این خطا تقریبا معروف ترین خطای http صفحات وب هست. معنیش هم نبودن یا پاک شدن فایلی هست که درخواست شده.

که 2 تا راه حل داره:

1- حذف ریکوئست به صفحات پاک شده یا ناموجود

2- ایجاد یک فایل خالی با همون اسمی که درخواست شده! (از این کار راحت تر وجود نداره)

 

ارور های رایج 500 تا 599 (مشکل از سمت سرور):

ارور 500 (Internal server error) و راه حل آن:

مشاهده این خطا به این معنی هست که سرور یک مشکل فنی پیدا کرده؛ مثل کمبود فضای هاست یا حافظه رم ، ولی بیشتر از این نمیتونه به کاربر اطلاعات نمایش بده.

راه حل: لازمه که شما وارد بخش مدیریت هاست بشید و فایل های error_log رو مشاهده کنید تا بتونید متوجه بشید دقیقا مشکل موجود از کجاست و اگر به نتیجه نرسیدید مورد رو به پشتیبانی هاستینگ اطلاع بدین.

ارور 502 (Bad gateway) و راه حل آن:

این مورد بیشتر هنگامی رخ میده که پیکربندی سرور یا دیوار آتش(FireWall) آن به درستی انجام نشده باشد.

راه حل: اگر خودتون به تنظیمات اصلی سرور دسترسی دارید ، تنظیمات فایروال رو ریست کنید و بعد سرور رو ریبوت ، ولی اگر مشکل حل نشد به دنبال متخصص سرور یا پشتیبانی هاستینگ خود باشید.

ارور 503 (Service unavailable) و راه حل آن:

این مورد زمانی رخ میدهد که بصورت دستی هاستینگ شما ، جهت کاهش بار وارده روی سرویس ها و کاهش هزینه ها ، برای تعداد درخواست در لحظه محدودیت قرار بدهد.

راه حل: بی هیچ مکالمه ای با هاستینگ عزیز خود خداحافظی کنید و به هیچ عنوان از این سرویس های بی کیفیت استفاده نکنید چرا که چیزی جز ضرر نسیب شما نخواهد شد.

ارور 504 (Gateway timeout) و راه حل آن:

معمولا این ارور زمانی مشاهده می شود که بار وارده در لحظه بیشتر از تحمل و توان سرور باشد (مانند وقتی که به سرور شما حمله DoS یا DDoS می شود.)

راه حل: از هاستینگ خود بخواهید که آخرین وضعیت لاگ سرور را بررسی کنند و اگر مشکل کمبود منابع هست به شما اطلاع بدهند تا نسبت به ارتقای سرویس خود اقدام کنید

اما اگر مشکل حمله DDoS بود ، یعنی رقیب یا دشمن دارید و لازم هست که از سرویس های ابری مناسب استفاده کنید چرا که این سرویس ها در مقابل حملات DoS و DDoS مقاوم هستند.

 

کلیات خطای Avoid landing page redirects چیست؟

 

کلیات خطای Avoid landing page redirects چیست؟

» عنوان: Avoid landing page redirects
» نوع: سرور
» اولویت: زیاد
» میزان سختی: متوسط
» میانگین امتیاز سایت ها: 98%

 

مشکل Avoid landing page redirects ناشی از چیست؟

redirects 301 and 302

این مشکل معمولا زمانی پیش می آید که شما برای نمایش صفحات یا منابع سایتتان از ریدایرکت استفاده می کنید که اینکار به شدت سرعت لود سایت شما را کاهش میدهد و حتی المقدور باید تعداد این ریدایرکت ها را کاهش دهید و آنها را به حداقل برسانید.

راه حل مشکل Avoid landing page redirects چیست؟

برای حل این مشکل ابتدا باید تشخیص داد که این ریدایرکت ها ناشی از چیست؟

اگر مربوط به پلاگین های رایگان چندزبانه کردن سایت باشد ، بهتر است بیخیال حل آن شوید.

اگر مربوط به صفحات یا منابعی هست که داخل سایت استفاده کرده اید بهتر یا به آدرس اصلی (مقصد) ، آنها را لینک کنید یا اینکه آنها را به سرور خودتان منتقل کنید یا به کل این موارد را حذف کنید تا از شر مشکلاتشان راحت شوید.

و همینطور اگر مربوط به صفحات 404 هست که به طور خودکار به صفحه اصلی یا صفحه دیگری ریدایرکت می شوند ، بهتر است به جای صفحات 404 یک فایل خالی قرار دهید تا این مشکل حل شود!

و اما سخن آخر

کوشش شده است در این مقاله آموزشی با افزایش سرعت سایت که یکی از فاکتورهای اساسی و مهم سئوی سایت می‌باشد، همراهی مفیدی کنیم، درصورتیکه پرسشی دارید حتما در قسمت نظرات پرسش خود را مطرح نمایید تا در اسرع وقت به سوال شما پاسخ بدهیم. این جلسه از یادگیری GTMetrix که مربوط به برطرف کردن ارور Avoid bad requests و Avoid landing page redirects بود، نیز به انتها رسید. با ما در جلسات بعد همراه باشید.

ما برای نگاشتن مقاله‌ها زحمت بسیاری می کشیم، لطفا در صورت بازنشر پست با ذکر منبع و لینک سئو33 نشر پیدا کند.

منابع مقاله ای که مطالعه نمودین:

Avoid Landing Page Redirects | PageSpeed Insights | Google

PageSpeed: Avoid landing page redirects


My Profile
درباره نویسنده:
سلام. علی سلیمانی ام متولد 1375 دانشجوی مهندسی عمران دانشگاه بین المللی امام خمینی. تقریبا 10 ساله عاشقانه(!) کد میزنم و مقاله میخونم و کمی یاد میگیرم و کمی آموزش میدم...!